Sinds 1995 maak ik naast videoproducties op Historisch- & Klassiek Automobielgebied ook videofilms met Historische Motorfietsen in de "Hoofdrol" zoals bijv: de Eenhoorn Demo-races (Filmbestelcodenr 077) op het TT Circuit van Assen, en zijn er ook videofilmbeelden van de Internationale Motorraces van het Stratencircuit "de Harselaar" te Barneveld van verschillende jaren (1997-1998-1999-2000).

Verder was er de produktie van een Jubileumvideofilm voor de Triumph Owners Club Nederland, in 2002 haar 25 jarig bestaan vierde.

Daarvoor ben ik gedurende de afgelopen jaren vele malen op pad zijn geweest. Een verscheidenheid aan videofilmbeelden van diverse evenementen zoals; Het Trumpettreffen te Colmont/Ubachsberg in Zuid Limburg, De Caféracerdag "De Moespot" te Achterveld, "Old & Fast" op het Midland Circuit te Lelystad, Internationale Historische Motorraces te Barneveld, De T.O.C.N. "De Biesbosrit" te Gorinchem, Veteranenmotorencross te Rhenen, MCA "Plonkers" Trial op de Hoge Veluwe te Arnhem, T.O.C.N. Nieuwjaarsfeest te Barneveld, wederom de Caferacerdag "De Moespot" te Achterveld en opnieuw de Internationale Historische Motorraces te Barneveld, VMC Triumphs op het Hamove Circuit te Hengelo (Gld) en T.O.C.N. Regio-Oost te Hengelo (Ov), Triumph expositie Amersfoort, T.O.C.N. Clubstand Vehikel Jaarbeurs, wederom een Trumpettreffen te Leende en het 13e "Amelandtreffen" etc. zijn geschoten. Daarna zijn nog op speciaal verzoek een aantal extra gewenste "events" verfilmd zoals nogmaals de T.O.C.N. Clubstand, maar nu met "The New Bonneville",de primeur voor Nederland en ook voor de Vehikel Jaarbeurs te Utrecht, verder nog de motoronderdelenbeurs te Wormer en last but not least de "Tiger" drukkerij te Benschop.

NOTE: LAATSTE NIEUWS - HOT NEWS - ORDER YOUR COPY NOW !! TRIUMPH MOTORCYCLE VIDEOFILMS ZIJN IN PRIJS VERLAAGD !! -

Eind 2001 en begin 2002 stond geheel in het teken van de montage 25 Jaar TRIUMPH.O.C.N. videofilm en is er vervolgens ook de laatste hand gelegd aan de "Historic Triumph Motorcycle Racing: 1990-2000" videofilm. Laatstgenoemde videofilm is voor de liefhebber van Historische & Klassieke Triumph Race-Motorfietsen op de diverse nationale race-circuits een "must"! Naast diverse interviews met de (be)rijders zijn er veel videofilmbeelden te zien van de Triumph-Racers-in-aktie onder meer op het beroemde TT Circuit van Assen tijdens de Eenhoorn Demo-races en ook op het Hamove-Circuit te Hengelo (Gld), maar vooral last but not least tijdens de Internationale Historische Motorraces op het Stratencircuit "de Harselaar" te Barneveld = Barneville (voor insiders), waar vooral de Rigid-Webb (voor-oorlogse klasse), de 500 CC + en de zeer spectaculaire Zijspanraces uitgebreid zijn gefilmd en verwerkt in deze toch wel unieke Triumph Motorcycle Racevideo, die dus nu nog leverbaar is!

BESTELLEN? DOEN!! ORDER YOUR COPY NOW! DE PRIJZEN ZIJN AANGEPAST! >>(Zie de bestellijst!) Deze videofilm is speciaal geproduceerd als aanvulling op de 25 jaar jubileumvideofilm van de Triumph O.C.N.
Verder is er onlangs nog een "HAGON-Shocks" sponsorvideo geproduceerd, waarin tal van Historic Triumph Motorcycle Racing:1990-2000 videofilmbeelden zijn gemonteerd, om te vertonen op (Inter)nationale Motorbeurzen als o.a. de Motorrai etc.. ter promotie van de HAGON-Shocks, voor de kenner de welbekende schokdempers voor klassieke (Triumph)Motorfietsen...

Verder heb ik mij in 2003 voornamelijk bezig gehouden met de algehele verbouwing van mijn garage, de "MG/Triumph Workshop". 2004 heeft een vervolg daarop en ga ik me in het najaar bezig houden met het Digitaliseren van mijn Archief en het produceren van DVD's, de opvolger van de videofilm, en van Homepages. Er is dus nog genoeg te doen... maar Keulen en Aken zijn niet op een dag gebouwd.

2007

danger

In 2007 ga ik me onder meer verder bezig houden met het inventariseren van mijn video-archief,
het bouwen van diverse nieuwe internetsites en het updaten van homepages...

Verder ben ik druk doende met het oprichten van een VINTAGE motorclub,
de DUTCH VINTAGE MOTORCYCLE ASSOCIATION en alles wat daarbij komt kijken..
Het D.V.M.A - Logo is klaar en de D.V.M.A. - Site is gebouwd en online!

danger

(Copyrights MGS'07)

NOTE:

The Dutch Vintage Motorcycle Club
HIER IN EEN D.V.M.A BLOGSPOT!!!!

2009

Er is in 2009 nog een specifieke 1997-2000 Classic Grand Prix HME Barneveld DVD geproduceerd,
om de historische motorraces aldaar te kunnen promoten op beurzen.
Ook voor de Historic Triumph Race-Motorcycles Liefhebber te bestellen!

NOTE: ALLE VICTRACE VIDEOFILMS ZIJN OP DVD LEVERBAAR !

Moderne tijden?.. Dat dacht ik ! (Zie Bestellen...)

Stay Tuned!

G.Spauwen, Oranje Nassaulaan 27 3523 VN Utrecht (The Netherlands) Tel: +31 (0)30 2521295 Postbankrek.nr: 1822071 K.v.K Utrecht. E-Mail adres:mailto:INFO@VICTRACE.Demon.nl